DFC bereikt Asperen niet (1): Vast in de file na zwaar ongeluk – duel afgelast

13 september 2007 521x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC bereikt Asperen niet (1): Vast in de file na zwaar ongeluk – duel afgelast

DFC is vanmiddag niet in actie gekomen bij Asperen. De reden was een ernstig verkeersongeluk op de snelweg A15 uitgerekend bij de afslag Leerdam / Asperen. Het autoverkeer op dit weggedeelte raakte daardoor lange tijd gestremd.


DFC dat in diverse auto’s was afgereisd, liep kort na het ongeluk vast in de door de blokkade ontstane file. Van publieke aankondigingen over filevorming en alternatieve routes was toen nog geen sprake. Gevolg was dat de selectie onmogelijk op tijd in Asperen kon arriveren. Omkeren en een alternatieve route kiezen bleek onmogelijk. Scheidsrechter Cakir, die via mobieltjes op de hoogte was gebracht, wachtte conform de reglementen een half uur op het Asperen-complex, maar het lukte DFC niet dat binnen die tijd  te bereiken. Wanneer het duel alsnog wordt gespeeld, is nog niet duidelijk.


Uitslagen vierde klasse C van vandaag: Arkel – Streefkerk 1-4, Asperen – DFC afg., HSSC´61 – Lekvogels 0-0, Leerdam Sport´55 – SVW 0-3, Noordeloos – Unitas 2-2, SC Emma – Groot Ammers 1-2, SVS – Drechtstreek 2-3.


Stand: SVW 3-9, Groot Ammers 3-7, Drechtstreek 3-7, HSSC´61 3-5, Asperen 2-4, Lekvogels 3-4, Leerdam Sport´55 3-4, Streefkerk 3-4, Unitas 3-3, DFC 2-2, SVS 2-1, Noordeloos 3-1, Arkel 2-0, SC Emma 3-0.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com