DFC 2 pakt eerste seizoenzege ten koste van Papendrecht 3 :3-1

23 september 2007 617x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 pakt eerste seizoenzege ten koste van Papendrecht 3 :3-1

De eerste overwinning van DFC 2 dit seizoen is een feit, meldt onze verslaggever Ronald van Pelt. Papendrecht 3 werd zaterdag in een moeizame wedstrijd met 3-1 verslagen.


Het tweede begon de wedstrijd met aanvallend voetbal. Dit resulteerde al vrij snel in kansen. Deze werden jammerlijk gemist. Papendrecht kwam uit het niets op 0-1. Kort daarop kreeg DFC 2 een strafschop na een overtreding op Martijn “Tinus” van der Waal. De van vakantie teruggekeerde speler nam zelf de penalty. Maar een oude voetbalwet zegt dat de speler dan nooit zelf de strafschop moet nemen. Helaas werd dit bevestigd. Voor de rust werd het toch nog 1-1 door een doelpunt van Conan Wilhelmus.


Na de rust ging DFC 2 fanatiek op jacht naar een doelpunt. Dat kwam er dan ook. Hij was van de voet van Erik Bouwens: 2-1. Ook daarna kreeg het tweede voldoende kansen maar ook deze werden niet afgemaakt, zodat de wedstrijd lang spannend bleef. Vlak voor het eind van de wedstrijd kreeg DFC weer een strafschop. Deze werd wel benut. Menno van Eijk benutte de elf-meter voorbeeldig: 3-1.


Basis DFC 2: Ronald van Pelt, Erik Bouwens, Danny Haksteen, Martijn “Tinus” van der Waal, Maarten Janssen, Tomas Nuijten, Willem Opmeer, Conan Wilhelmus, Robbie Korn, Tijmen Bruning, Maurice Kalis.  Wissels: Jesper Bakker, Menno van Eijk, Marcel Marges.
Trainer: Johan “Opa” Mol. Begeleiders: Jan van Pelt en Mark Noorlander.  http://dfc-2.startbewijs.nl/
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com