DFC – HSSC´61 (3): Dé Dag van Pupil van de Week Maurizio Cretella

4 september 2007 1452x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – HSSC´61 (3): Dé Dag van Pupil van de Week Maurizio Cretella

Ook in het nieuwe seizoen kent DFC een Pupil van de Week. Maurizio Cretella (12) mocht vanmiddag het spits afbijten tijdens DFC – HSSC´61. Maurizio speelt bij de D-pupillen en won vanmorgen met grote cijfers (13-1) van Oranje Wit. Een fijn begin van de dag dus. 


De Dag van Maurizio begon om kwart voor één met het bijwonen en deelnemen aan de voorbespreking inclusief lunch van de DFC-selectie. Daarna was het tijd voor de warming-up. Tegen half drie brak het grote moment aan voor Maurizio. Aan de hand van de scheidsrechter betrad hij het hoofdveld om de toss bij te wonen en de symbolische aftrap te verrichten.


Na afloop ontving Maurizio in het bijzijn van zijn pa en ma uit handen van DFC´s routinier Daaf Stok in de bestuurskamer het traditionele DFC-vaantje en de wedstrijdbal voorzien van de handtekeningen van spelers en staf. Maurizio vond het terecht allemaal schitterend, zo liet hij zijn ouders en andere bekenden weten. Kortom, De Dag van Maurizio werd een onvergetelijke.


ZIE OOK BIJGAANDE FOTOREPORTAGE VAN DON FREDO
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com