DFC – HSSC´61 (2): SVW alleen op kop – DFC op gedeelde achtste plaats

8 september 2007 1148x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – HSSC´61 (2): SVW alleen op kop – DFC op gedeelde achtste plaats

Het Gorcumse SVW heeft alleen de leiding genomen in de vierde klasse C van het zaterdagvoetbal. De ploeg won ook zijn tweede wedstrijd. SC Emma moest er met 5-2 aan geloven. Vijf clubs delen de tweede stek met elk 4 punten uit 2 ontmoetingen.  DFC staat samen met Unitas op de achtste plek met 2 uit 2. SC Emma en Noordeloos sluiten de ranglijst. Beide verloren ook hun tweede duel.


DFC eindigde z´n wedstrijd tegen HSSC met negen man. In de slotfase kregen Jeroen Kleinhuis en Marcel van Nes de rode kaart.


Uitslagen van de vandaag gespeelde wedstrijden in de vierde klasse C van het zaterdagvoetbal:  DFC – HSSC´61 1-1, Groot Ammers – Noordeloos 5-0, Lekvogels –Leerdam Sport´55 0-2, Streefkerk – Asperen 3-3, Drechtstreek – Unitas 0-0, SVW – SC Emma 5-2. Het duel SVS´65 – Arkel werd bij een 1-0 stand gestaakt wegens een blessure van de scheidsrechter.


Stand: SVW 2-6, Leerdam Sport, Drechtstreek, Asperen, HSSC  en Groot Ammers 2-4, Lekvogels 2-3,  DFC en Unitas 2-2, Streefkerk 2-1, Arkel en SVS 1-0,  SC Emma en Noordeloos 2-0.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com