Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC – HSSC´61 (1): Thuisploeg blijft in slotfase met negen man overeind (1-1)
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC – HSSC´61 (1): Thuisploeg blijft in slotfase met negen man overeind (1-1)

8 september 2007 1620x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – HSSC´61 (1): Thuisploeg blijft in slotfase met negen man overeind (1-1)

DFC kwam vanmiddag ook in zijn tweede competitiewedstrijd niet verder dan een gelijkspel (1-1). Vorige week werd uit bij Leerdam Sport´55 ook al gelijk gespeeld (3-3).


Achteraf mocht DFC tevreden zijn met het ene punt. In het slotkwartier kregen Jeroen Kleinhuis en Marcel van Nes de rode kaart voor ogen wegens resp. onderuit halen van een doorgebroken speler en natrappen. DFC wist met negen man de 1-1 vast te houden.


De eindstand was reeds bij rust bereikt. Voor rust was amper sprake van krachtsverschil. De meeste aanvalsacties leverden halve kansen op, die onbenut bleven. DFC nam na 25 minuten de leiding door spits Maarten Zilverschoon die een knappe solo-actie fraai afrondde. Zeven minuten later lag HSSC alweer langszij toen spits Peter van Zanten na een hoekschop wel erg veel kopruimte kreeg: 1-1.  Door een paar fraaie acties van DFC-keeper Danny Peters werd dat ook de ruststand.


Na de hervatting kende het duel een nerveus karakter met over en weer wat irritatie. Danny Peters was onder de DFC-lat opnieuw enkele malen goed alert. Met enkele wissels probeerde DFC de wedstrijd alsnog naar zich toe te trekken. Dertien minuten voor tijd leed DFC echter balverlies en leek HSSC op de 1-2 af te stormen. Jeroen Kleinhuis voorkwam dat even buiten de zestien met volgens de scheidsrechter een noodrem-overtreding. Rood voor Jeroen, maar geen goal voor de bezoekers. Drie minuten voor tijd zag DFC-invaller Marcel van Nes ook rood wegens – aldus de scheidsrechter – natrappen. Ondanks een flinke numerieke achterstand hield DFC in de blessuretijd stand. HSSC kreeg ook nauwelijks reële kansen op de zege.


Basis DFC:  Danny Peters, Dennis Raaymakers, Daaf Stok, Marco van Woerkom, Jeroen Kleinhuis, Stephan van Beusekom (60 m Merijn van Groesen), Davut Sahan, Ernst de Pee, Marlon Kramer, Coskun Altintas (65m Marcel van Nes), Maarten Zilverschoon. Overige wissels: Michael Peters, Davey Bommel.


Scoreverloop: 25 m Maarten Zilverschoon 1-0, 32 m Peter van Zanten 1-1. Scheidsrechter: D. van Herk.


Bijzonderheden: Rode kaarten voor de DFC-spelers Jeroen Kleinhuis (77 m noodrem) en Marcel van Nes (87 m natrappen).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com