DFC – ARKEL (3): Pupil van de Week Sam wint, scoort maar ziet DFC verliezen

22 september 2007 1713x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – ARKEL (3): Pupil van de Week Sam wint, scoort maar ziet DFC verliezen

Sam Impens (12) was vandaag Pupil van de Week bij de competitiewedstrijd van DFC tegen Arkel.


De twaalfjarige Sam speelt in DFC D2, het team dat sinds deze week begeleid wordt door de A1-spelers Ruben Schot en Sabit Kayhan. De Dag van Sam begon succesvol, want zijn D2 won ´s morgens met 0-5 bij Pelikaan.


Een tweede succes bleef evenwel achterwege. DFC´s eerste kreeg flink klop van het nog puntloze Arkel (3-5). Niettemin keek Sam na afloop terug op een fijne belevenis. Een dagje in de schijnwerpers staan is altijd leuk.


De Dag van Sam begon met het bijwonen en deelnemen aan de voorbespreking inclusief lunch van de DFC-selectie. Daarna was het tijd voor de warming-up. Om half drie mocht Sam aan de hand van DFC-aanvoerder Daaf Stok de ´arena´ betreden. Waarna hij zich liet portretteren met scheidsrechter M. de Boer uit Heinkenszand en de captains en grensrechters van DFC en Arkel. Ook mocht Sam vanaf de symbolische aftrap door de Arkel-verdediging slalommen en onder applaus scoren. Helaas voor DFC gold het doelpunt niet…


Na afloop ontving Sam in het bijzijn van zijn moeder en zusje in de bestuurskamer het traditionele DFC-vaantje en de wedstrijdbal die wordt voorzien van de handtekeningen van spelers en staf. Die werden hem op verzoek uitgereikt door Robin Ramesar, de DFC-aanvaller die terug is van een hamstringblessure en in de tweede helft inviel. Robin scoorde vlak voor tijd DFC´s derde doelpunt.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com