Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC – ARKEL (2): DFC loopt al snel achter de feiten aan (3-5)
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC – ARKEL (2): DFC loopt al snel achter de feiten aan (3-5)

22 september 2007 1610x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – ARKEL (2): DFC loopt al snel achter de feiten aan (3-5)

DFC liep vanmiddag thuis tegen Arkel continu achter de feiten aan. Dat had de ploeg volledig aan zichzelf te wijten. Gast Arkel, dat nog niet één winstpunt in de boeken had kunnen schrijven, genoot enkele malen een ongekende vrijheid en ruimte en buitte dat feilloos uit.


Dat DFC in de slotfase ondanks een numerieke minderheid nog terugkwam van 1-5 naar een 3-5 eindstand was het enige lichtpuntje voor de thuisclub. Maar daarmee pak je geen winstpunten.


Al na acht minuten keek DFC tegen een 0-1 achterstand aan toen Arkel voorin erg veel bewegingsvrijheid kreeg en met een onhoudbaar schot in de bovenhoek DFC meteen achter de feiten liet aanhollen. DFC reageerde met enkele knappe combinaties en gevaarlijke afstandsschoten maar ontbeerde net het bekende tikkeltje mazzel. In de slotfase van het eerste bedrijf bewees Arkel andermaal goed te kunnen omspringen met de geboden ruimte na balverlies bij DFC en liep het uit naar 0-3. Spits Coskun Altintas gaf DFC vlak voor rust weer een beetje hoop: 1-3. DFC-doelman Danny Peters zat toen al weer op de bank. Hij verstapte zich en liep een voetblessure op. Zijn broer Michael verving hem onder de lat.


Na de hervatting bleef spits Maarten Zilverschoon met een blessure aan de kant. Robin Ramesar, hersteld van een hamstringblessure, verving hem maar kon ook geen potten breken. Tot overmaat van ramp vergrootte Arkel binnen het kwartier de voorsprong naar 1-4. Een kwartier voor tijd, toen DFC een andere personele invulling aan de organisatie achterin had gegeven,  zag DFC´s Merijn van Groesen rood wegens natrappen. Met een man meer kostte het Arkel geen moeite op 1-5 te komen.


DFC bleef desondanks verdienstelijk proberen het verlies een draaglijker aanzien te geven. Dat lukte zowaar via Coskun Altintas (2-5, zijn tweede treffer van deze middag) en Robin Ramesar (3-5). Het waren helaas slechts wapenfeiten voor de statistieken.

Basis DFC: Danny Peters (35 m Michael Peters), Dennis Raaymakers, Daaf Stok, Marco van Woerkom, Ernst de Pee, Davey Bommel, Merijn van Groesen, Davut Sahan, Stephan van Beusekom (46m Marlon Kramer), Coskun Altintas, Maarten Zilverschoon (46 m Robin Ramesar).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com