DFC´s tweede verliest stadsderby bij EBOH 2 met 3-1

16 september 2007 2020x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC´s tweede verliest stadsderby bij EBOH 2 met 3-1

DFC 2 verloor zaterdag de stadsderby bij EBOH 2 met 3-1 na een 3-0 ruststand. Al in de eerste minuten kwam de thuisploeg op voorsprong dankzij een echte frommelgoal. Vlak daarna werd het zelfs 2-0 door slecht ingrijpen in de verdediging. Het tweede herstelde zich goed van de vroeg opgelopen achterstand, en vocht zich terug in de wedstrijd. De ploeg kreeg wat kansjes maar die werden helaas niet verzilverd. Vlak voor de rust kwam EBOH op 3-0 door een (terecht) gegeven strafschop.


Direct na rust zette DFC 2 de tegenstander vast. Robbie Korn schoot de 3-1 binnen tegen zijn oude club. EBOH wankelde maar DFC kwam niet verder dan de 3-1. Een nederlaag maar gezien de getoonde inzet is er hoop voor de toekomst, aldus verslaggever / keeper Ronald van Pelt.


Basis DFC 2: Ronald van Pelt, Erik Bouwens (foto), Steven Kalis, Jesper Bakker, Maarten Janssen, Tomas Nuijten, Willem Opmeer, Conan Vorster, Robbie Korn, Marco Nieuwkoop, Marcel Marges.  Wissels: Tijmen Bruning, Bonno de Roo, Maurice Kalis. Trainer: Johan Opa Mol. Begeleider: Mark Noorlander.


http://dfc-2.startbewijs.nl/

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com