DFC´s tweede ontsnapt in slotfase aan blamage in Klundert (1-1)

30 september 2007 3245x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC´s tweede ontsnapt in slotfase aan blamage in Klundert (1-1)

DFC 2 trok zaterdag naar het laaggeklasseerde Klundert 3 en kwam van een koude kermis thuis. Ondanks de vele kansen voor DFC in de eerste helft werd de rust ingegaan met 0-0. De eerste kans van Klundert in de tweede helft was gelijk raak. De tegenstander, waarvan de gemiddelde leeftijd ver in de veertig lag, kwam door een mooi ingeschoten bal op de zeer onverdiende 1-0. Uiteindelijk maakte Martijn “Tinus” van der Waal (foto) er vlak voor tijd 1-1 van, waardoor het tweede ontsnapte aan een nog grotere blamage.


Basis DFC 2: Ronald van Pelt, Erik Bouwens, Wessel Sleeking, Jesper Bakker, Menno van Eijk , Tomas Nuijten, Willem Opmeer, Conan Wilhelmus, Robbie Korn, Maurice Kalis, Bonno de Roo.  Wissels: Martijn “Tinus” van der Waal, Maarten Janssen, Tijmen Bruning. Trainer: Johan “Opa” Mol, begeleider: Jan van Pelt.


http://dfc-2.startbewijs.nl/


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com