DFC´s trainer Laurens Gerlich: HSSC was net even slimmer…

9 september 2007 1545x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC´s trainer Laurens Gerlich: HSSC was net even slimmer…

Het 1-1 gelijkspel tegen het sterke HSSC’61 kende voor DFC ook zijn keerzijde. “Je bent twee spelers kwijt,” baalde trainer Laurens Gerlich na afloop. In de tweede helft kreeg zowel Jeroen Kleinhuis als Marcel van Nes door de scheidsrechter een directe rode kaart voor het netvlies getoverd. De uitsluiting van Van Nes kwalificeerde Gerlich als “dom.”  De DFC´er kon wegens natrappen het speelveld verlaten. Over de rode kaart van Kleinhuis wilde Laurens Gerlich de discussie aangaan. “Ik heb er mijn twijfels over. Er liep nog iemand van ons naast. Maar ja, het was een doorgebroken speler.”


Het was de trainer van DFC wel opgevallen dat de scheidsrechter tegen HSSC’61 goede met mindere momenten afwisselde. “In de eerste helft heeft hij goed gefloten, maar na rust kreeg ik steeds meer het idee dat we hem tegen kregen.” De leidsman nam vooral Maarten Zilverschoon (foto), DFC’s doelpuntenmaker tegen HSSC’61, onvoldoende in bescherming. Sterker, de spits kreeg zelfs regelmatig vrije trappen tegen. Het was trainer Gerlich ook niet onopgemerkt gebleven. “En als je dan ziet wat Peter van Zanten de aanvaller van HSSC’61 met zijn drie meter lengte en omvang van 2,5 meter zich kan permitteren…”


Met 1-1 gelijkspel tegen HSSC’61 behaalde DFC zijn tweede competitiepunt en is nog ongeslagen. “Er is door ons keihard gewerkt,” complimenteerde Laurens Gerlich zijn ploeg. “Deze keer waren de jongens van de tegenpartij net even slimmer,” vatte hij de wedstrijd samen. (Verslag: Peter de Roo)


PS Laurens Gerlich meldt dat hij met ingang van maandag 10 september over een nieuw mobiel telefoonnummer beschikt. ,,Ik ben voortaan te bereiken op 06 36 336622. De website lijkt me een mooi middel om iedereen hiervan zo snel mogelijk in kennis te stellen´´ , aldus Laurens tegen website-eindredacteur Fred van Dongen. Bij deze dus.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com