Davey Bommel scoort één van de weinige voldoendes

24 september 2007 597x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Davey Bommel scoort één van de weinige voldoendes

Nog geen handvol spelers haalde naar het oordeel van de jury om de Lambert Janssen wisseltrofee zaterdagmiddag een voldoende in de thuiswedstrijd tegen Arkel. Eén van de weinige DFC’ers, die de “toets der kritiek” kon doorstaan, was Davey Bommel. In en tegen Leerdam (Sport) speelde hij nog een ongelukkige wedstrijd, maar tegen Arkel revancheerde de middenvelder c.q. verdediger zich.


De rapporteurs – Fred Eland van de begeleidingscommissie, trainer Laurens Gerlich en (sport)journalist Peter de Roo – beloonden de inzet en werklust door Davey tegen Arkel uit te roepen tot man-of-the-match. Eerder was deze eer al gegund aan Ernst de Pee, Dennis Raaymakers en doelman Danny Peters.


Wekelijks worden de spelers van DFC door de jury op hun sportieve prestaties beoordeeld. Aan het einde van het seizoen wordt het algemeen klassement om de Lambert Janssen Wisseltrofee, vernoemd naar de veel te vroeg overleden secretaris en oud-jeugdvoorzitter van DFC, opgemaakt. De winnaar krijgt de wisseltrofee dan voor een jaar in bezit. Als criterium om voor de prijs in aanmerking te komen, geldt onder andere dat de spelers in 20 van de in totaal 26 wedstrijden voor DFC zijn uitgekomen. En dat voor tenminste twintig minuten, hetzij als basisspeler of als invaller. 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com