Bestuur DFC: Trainingsveld moet beter *** FC Dordt B speelt voortaan bij DFC

18 september 2007 656x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Bestuur DFC: Trainingsveld moet beter *** FC Dordt B speelt voortaan bij DFC

De Beloftes van buurman FC Dordrecht (zeg maar het tweede elftal) spelen dit seizoen alle thuiswedstrijden op het hoofdveld van DFC. Het bestuur van DFC heeft hiermee tijdens de vergadering van gisteravond ingestemd.


De kosten van de gastvrijheid worden voor de volle honderd procent betaald door FC Dordrecht. De kantine-opbrengst is voor DFC, dat z´n bestuurskamer beschikbaar stelt als ontvangstruimte voor officials. FC Dordrecht zorgt daar voor een eigen hostess.


FC Dordrecht B speelt z´n thuiswedstrijden op maandagavond. Uitzondering is toevallig vandaag. Vanavond (18.30 uur) ontmoeten FC Dordrecht B  en FC Den Bosch B elkaar in competitieverband op het hoofdveld van DFC. Normaal gesproken zou dat duel gisteren (maandagavond) zijn gespeeld. Gisteren was er echter een volledig programma in de eerste divisie waardoor de hoofdmacht van FC Dordrecht in actie moest komen in en tegen Veendam. In zulke situaties schuift de KNVB de wedstrijden van de B-teams door naar de dinsdag.


***Het bestuur van DFC heeft gisteravond ook besloten in actie te komen voor verbetering van de trainingsaccommodatie. De technische staf heeft zich beklaagd over de slechte gesteldheid van de oefenvelden. De andere gebruikers – de buren FC Dordrecht en RCD – zijn ook van mening dat het trainingscomplex snel moet worden verbeterd.


DFC-bestuurslid Peter Louwman, belast met de portefeuille accommodatie heeft van het bestuur mandaat gekregen ´actie te ondernemen bij de gemeente´.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com