Aangeslagen trainer: Arkel kreeg zomaar vier doelpunten van ons cadeau…

23 september 2007 1429x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Aangeslagen trainer: Arkel kreeg zomaar vier doelpunten van ons cadeau…

Na afloop van de met 3-5 verloren wedstrijd tegen Arkel was DFC-trainer Laurens Gerlich een bijzonder teleurgestelde man, zelfs een beetje aangeslagen. Van tevoren was met een nederlaag tegen de hekkensluiter van de vierde klasse C in de verste verte geen rekening gehouden. Er was in de voorbije week goed getraind en niets leek de eerste zege van DFC in dit seizoen in de weg te staan.


“Maar van al dat werk heb ik in de wedstrijd tegen Arkel niets teruggezien,” mopperde Gerlich. “ Ja, behalve dan de periode dat wij met tien man kwamen te lopen.”  Merijn van Groesen was de derde speler van DFC in drie wedstrijden tijd, die een directe rode kaart van de scheidsrechter kreeg voorgehouden.


Het betekent dat trainer Laurens Gerlich nog verder in de personele problemen geraakt. In de wedstrijd tegen Arkel haakten namelijk doelman Danny Peters (foto) en spits Maarten Zilverschoon ook nog eens geblesseerd af. Op dat moment lag DFC al op achterstand. Uiteindelijk incasseerde het elftal van Gerlich vijf doelpunten. “We brachten Arkel beter in stelling dan onze eigen spitsen,” vond de trainer. “We gaven zomaar vier doelpunten aan de tegenpartij cadeau.” En dat was dit seizoen niet voor de eerste keer. (verslag Peter de Roo)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com