Tweede trainingssessie DFC A1 ´aan de nogal pittige kant´

11 augustus 2007 1918x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Tweede trainingssessie DFC A1 ´aan de nogal pittige kant´

DFC A1 beleefde vandaag z´n tweede training. Voor sommige was het overigens de eerste, ze waren net teruggekeerd van vakantie. De sessie van vandaag was nogal pittig, vonden diverse spelers na afloop. De leiding had dat kennelijk verwacht, want in het clubgebouw wachtte de junioren een stevige lunch met broodjes kipfilet, melk en sinaasappelen.


Maandagavond wordt opnieuw getraind. Verder wordt er naar gestreefd volgende week een oefenwedstrijd te spelen. Officieel begint DFC A1 op zaterdag 25 augustus aan het nieuwe seizoen. A1 treedt dan voor de bekercompetitie aan bij Sliedrecht A1. Andere tegenstanders in de bekerpoule zijn FC Dordrecht A1 en ASWH A1. Tegen die ploegen wordt pas in oktober en november aangetreden.


Op zaterdag 1 september wordt aan de ´echte´competitie begonnen met een thuiswedstrijd tegen Pelikaan A1, een week later gevolgd door een uitwedstrijd in Tiel tegen Theole A1.  DFC A1 komt uit in de hoofdklasse B van het district Zuid 1.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com