Twee blessures tijdens maandag-training DFC-selectie

13 augustus 2007 721x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Twee blessures tijdens maandag-training DFC-selectie

De selectie van DFC bereidde zich maandagavond met een gewone training voor op het eigen verjaarsdagstoernooi.


De keepers Danny en Michael Peters en ´derde´ doelman Melvin Jongeneel kregen training van Hans Eijkenbroek. De aan FC Dordrecht verbonden oud-international was ook in voorgaande seizoenen keeperstrainer bij DFC. Ondanks zijn leeftijd liet hij merken nog altijd een uitstekend vakman te zijn. Het DFC-trio moest dat na afloop licht afgepeigerd beamen.


Van de veldspelers raakten Dennis Suijkerbuijk en spits Maarten Zilverschoon tijdens de training geblesseerd. Verzorger Hans van de Berg werkte er maandagavond hard aan om het tweetal speelklaar te krijgen voor het DFC 124 Toernooi. Dat bleek later op de avond een kansloze missie.


De kleedkamer van DFC is sinds enige dagen opgevrolijkt met een tiental ingelijste grote foto´s van spelmomenten uit het vorig seizoen. De posters van o.a. door Michel Sterrenberg en Stephan van Beusekom gemaakte foto´s, zijn aangeboden door DFC´s pr-man Fred van Dongen die ook lid is van DFC´s Commissie van Advies en Ondersteuning, zeg maar een raadgevend orgaan voor het bestuur.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com