Trainingsvelden: het lijkt de Sahara wel…

13 augustus 2007 1709x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Trainingsvelden: het lijkt de Sahara wel…

Twee trainingsvelden op het sportcomplex waarop behalve DFC ook FC Dordrecht, RCD en honkbalclub The Hawks hun domein hebben, zien er uit als woestijnlandschap. De betrokken clubs hebben hierover onlangs hun onvrede uitgesproken bij de gemeente.  Binnenkort hoopt men tot een voor iedereen bevredigende oplossing te komen.


Volgens KNVB-consul Peter Louwman, die ook accommodatiebeheerder is bij DFC, is het niet te hopen dat er de komende dagen een stevige wind opsteekt. Dan is de kans op Sahara-achtige zandstormen erg groot, meent Louwman. Hij vindt dat er weer gewoon graswortels in de grond moeten worden gestoken om dreigende zandverstuivingen te voorkomen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com