Trainer Laurens Gerlich – terug van vakantie – leidt zomerse trainingsdag

4 augustus 2007 1758x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Trainer Laurens Gerlich – terug van vakantie – leidt zomerse trainingsdag

Onder aanvoering van de van vakantie teruggekeerde trainer Laurens Gerlich, hield de selectie van DFC vandaag een trainingsdag. Dat gebeurde onder hoogzomerse omstandigheden waardoor er vanuit de groep grote vraag was dorstlessers.


De selectie is nog niet compleet, diverse spelers zijn nog op vakantie. Komende maandag- en dinsdagavond wordt opnieuw getraind.  De officiële oefencampagne begint a.s. donderdag 9 augustus. Om kwart voor zeven wordt die avond aangetreden op het Sportpark Reeweg in Dordrecht in het kader van het SC Emma Toernooi. Tegenstander is het West-Brabantse TPO (Tussen Puinhopen Opgericht). De zaterdag daarop (11 augustus) speelt een DFC-combinatie op het zelfde toernooi tegen ´s-Gravendeel 2 aanvang half drie. Gelijktijdig oefent  een andere DFC-combinatie aan bij derdeklasser Herovina.


De week er op volgt het DFC 124 Toernooi met als tegenstanders Oranje Wit (dinsdag 14 augustus, aanvang acht uur) en FC Dordrecht Beloftes (donderdag 16 augustus, eveneens om 20.00 uur).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com