Sociëteit Good-Old DFC opent donderdagmiddag weer de deuren

27 augustus 2007 667x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sociëteit Good-Old DFC opent donderdagmiddag weer de deuren

De Sociëteit Good-Old DFC opent op donderdagmiddag 30 augustus na twee maanden ´zomerstop´ weer de deuren.  De onder anderen door Kees de Ridder en Ger Loeve geleide ´club´ begint dan aan een nieuw seizoen waarin ook weer diverse uitjes op de rol staan. De naderende viering van het 125-jarig bestaan van DFC zal vanzelfsprekend ook een voorname plek innemen in het soosgebeuren. Zoals bekend is komt de soos elke donderdagmiddag bijeen in het clubgebouw.


De jaarlijkse Grote Reünie van DFC wordt dit jaar gehouden op zondag 7 oktober a.s. Onthouden dus. Officiële uitnodigingen volgen later.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com