Reusachtige fruitmand en ingelijste actiefoto voor pechvogel Mark Jongeneel

28 augustus 2007 733x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Reusachtige fruitmand en ingelijste actiefoto voor pechvogel Mark Jongeneel

Een DFC-delegatie is dinsdagavond op ziekenbezoek geweest bij Mark Jongeneel. De jonge selectiespeler (19) van DFC brak afgelopen zaterdag tijdens de bekerwedstrijd bij SC Emma bij een ongelukkige actie zijn linkerenkel. Die is voorlopig in gips verpakt. Hopelijk wordt dat vrijdag vervangen door loopgips, dat naar verwachting zes weken op de enkel blijft zitten. Daarna volgt revalidatie die ook zo´n zes weken kan duren. Dat betekent dat ongelukkige Mark zeker tot december niet in actie kan komen voor DFC.


Nadat voorafgaand aan de gebruikelijke dinsdagse training van de selectie trainer Laurens Gerlich bij hem thuis op bezoek was geweest, stonden de teambegeleiders Cees van Woerkom en Ton Lucas bij Mark op de stoep. Ze hadden namens de selectie en staf een fantastische fruitmand meegenomen. Heel wat kilo´s aan vitamines, merkten ze op om vervolgens Mark ook verbaal een hart onder de riem te steken.


Website-eindredacteur Fred van Dongen bood Mark een ingelijste wedstrijdfoto aan waarop Mark tijdens een van de wedstrijden van vorig seizoen vol in actie is. ,,Over een aantal maanden maken we weer zo´n actiefoto van je maar dan van een actuele wedstrijd´´, sprak de eindredacteur Mark opbeurend toe.


In elk geval tot vrijdag zal Mark zijn gekwelde voet vooral op kussens moeten laten rusten om af en toe eens met krukken door de huiskamer te koersen. Via e-mail en messenger heeft Mark in deze moeilijke dagen toch volop contact met zijn ploeggenoten en andere (sport)vrienden: mark_jongeneel@hotmail.com


Blij is Mark dat hij toch volgende maand aan zijn studie sport in Den Haag kan beginnen. ,,Wat ik in het begin aan activiteiten zal moeten missen, kan ik in de loop van het studiejaar zeker inhalen´´, zo is Mark tot zijn opluchting verzekerd.


 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com