Reserves DFC moeten het na rust afleggen tegen Rijsoord 3 (2-6)

18 augustus 2007 560x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Reserves DFC moeten het na rust afleggen tegen Rijsoord 3 (2-6)

DFC 2 opende het nieuwe seizoen namens DFC met een bekerwedstrijd thuis tegen Rijsoord 3. De DFC-reserves spelen  derde klas, tegenstander Rijsoord reserve eerste klas. Na rust kwam dit klasseverschil pas goed tot uiting.


DFC 2 speelde vanwege vakanties met een aantal jeugdspelers, die verdienstelijk acteerden maar na de hervatting net wat tekort kwamen. Toch was het DFC dat de score opende. Maurice Kalis viel na een kwartier de eer te beurt DFC´s  eerste officiële goal van de nieuwe voetbaljaargang te mogen aantekenen (1-0). DFC-doelman Melvin Jongeneel  verrichtte enkele goede reddingen. Daardoor was het voor hem extra triest dat door een letterlijk slippertje Rijsoord voor rust langzij kwam. Na rust liet een warm gedraaid Rijsoord het klasseverschil nadrukkelijk zien. Bij 1-5 scoorde Danny Haksteen nog voor DFC, dat uiteindelijk met 2-6 het loodje legde. http://dfc-2.startbewijs.nl/

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com