Martijn en Cees kunnen weer tegen de stress na bijzonder Guinness-prijsje

11 augustus 2007 641x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Martijn en Cees kunnen weer tegen de stress na bijzonder Guinness-prijsje

Cees van der Sluis (clubkader) en Martijn van der Waal (vaste waarde DFC 2) hebben hun Guinness-prijsjes binnen. Ze werden vanmiddag uitgereikt door DFC´s  Don Fredo. Voor Martijn was er een stress-bestendig glas Guinness, voor Cees een kunststof pijpje Guinness met dezelfde werking.


Voor alle duidelijkheid: de van het Guinness-logo voorziene prijsjes zijn gemaakt van een zacht soort kunststof waardoor ze uitermate geschikt zijn om  onrust – en andere opkomende stress-gevoelens weg te knijpen.  Een bijzondere variant op het bekende stress-balletje dus.


Cees en Martijn wonnen ´fles en glas´ door deel te nemen aan de Ierse prijsvraag op deze website. Beiden gaven na het nodige speurwerk via vooral internet, het juiste antwoord op de vraag langs welk voetbalstadion Don Fredo tijdens zijn recente bezoek aan Ierland met de bus reed. Om het allemaal minder moeilijk te maken konden de website-bezoekers enkele neutrale foto´s van het stadion bekijken en werd indirect gehint in de richting van het gewest Bohemen in Tsjechië.


Cees en Martijn kwamen tot de slotsom dat het hier het stadion van de Ierse eredivisieclub Bohemian FC betrof. En gelijk hadden ze. Officieel heet het stadion Dalymount Park. Met een capaciteit van 12.200 toeschouwers is het niet alleen het grootste voetbalstadion van de hoofdstad Dublin maar van heel Ierland. Dalymount Park werd in 1901 gebouwd en kreeg in 1999 een belangrijke face-lift. Het ligt op relatief korte afstand van misschien wel Ierlands bekendste bedrijf, de bierbrouwer Guinness. Bij het bepalen van de winnaars werd Don Fredo geassisteerd door de Ierse specialist en ´jurylid´ Patrick O´Rourke.


http://www.bohemians.ie

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com