Mark Jongeneel (19) weken uitgeschakeld na enkelbreuk

26 augustus 2007 1350x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Mark Jongeneel (19) weken uitgeschakeld na enkelbreuk

DFC-verdediger Mark Jongeneel (foto) heeft zaterdag tijdens de bekerwedstrijd bij SC Emma zijn enkel gebroken.


Artsen constateerden dat in het ziekenhuis waarnaar Mark nog tijdens de wedstrijd was gebracht. Na ongeveer vier en een half uur onderzoek mocht Mark zaterdagavond weer naar huis. Marks moeder: ,,Volgens de arts een breuk die heel mooi is; als je dan toch je enkel breekt, dan is dit de mooiste breuk.´´


De enkel is in gips verpakt – mogelijk wordt dat in de loop van de week vervangen door loopgips. De gipsverpakking duurt ongeveer zes weken. De revalidatie daarna zal ook zo´n zes weken in beslag nemen. De eerste helft van de nieuwe competitie die zaterdag start, zal Mark (19) dus grotendeels langs de lijn moeten doorbrengen. Hij zou zaterdag aan zijn derde seizoen in het eerste beginnen.


Mark, namens al je (sport)vrienden sterkte en een voorspoedig herstel toegewenst. We hopen je over enige maanden weer binnen de lijnen in actie te zien.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com