Lid van verdienste Arie Peters (84) overleden

10 augustus 2007 828x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Lid van verdienste Arie Peters (84) overleden

Wederom is een voortreffelijk DFC´er heengegaan. Op zaterdag 4 augustus jl. bereikte ons het droeve bericht dat ons lid van verdienste Arie Peters (foto) niet meer onder ons zal zijn.


Wie kent hem niet? Adjudant bij de Koninklijke Luchtmacht, in welke functie hij menig DFC´er richting de luchtmacht stuurde. Drager van de Eremedaille verbonden aan de Orde van Oranje-Nassau. De crematie heeft eerder deze week in besloten kring plaatsgevonden.


Met veel, zeer veel energie heeft Arie gedurende een lange reeks jaren de belangen van DFC behartigd. Jarenlang verzorgde hij, samen met zijn lieve echtgenote, de voetbalpool waarmede hij voor DFC duizenden guldens wist te vergaren. Leider van diverse jeugd- en seniorenteams. Altijd stond hij zijn mannetje. Daarnaast zette hij zich gedurende tal van jaren in voor de uitstekend verzorgde, gezellige klaverjasbijeenkomsten waarmee hij op grootse wijze bijdroeg aan de positieve sfeer in onze geledingen.


“Open van karakter, zijn eigen mening verkondigend”, zo hebben wij hem leren kennen. Altijd met een positieve insteek. Niet verwonderlijk is dat hij zowel bij de vereniging DFC als Oud-DFC een zeer geziene vriend was. Met zijn heengaan verliest onze vereniging een markante, waardevolle en sympathieke persoonlijkheid. Wij wensen zijn echtgenote, kinderen en kleinkinderen alle sterkte toe dit o zo grote verlies een plaats te kunnen geven.


Arie, heel, heel veel dank en rust in vrede. Wij zullen je nimmer vergeten.


Ad van Dongen (voorzitter)


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com