Laurens Gerlich tevreden trainer ondanks verlies DFC bij Herovina (3-1)

11 augustus 2007 1193x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Laurens Gerlich tevreden trainer ondanks verlies DFC bij Herovina (3-1)

Het voorlopige DFC 1 verloor vanmiddag in Herwijnen de oefenwedstrijd tegen derdeklasser Herovina met 3-1 na een 2-1 ruststand. De enige DFC-goal kwam op naam van Maarten Zilverschoon (foto), die afgelopen donderdag ook al drie keer doeltreffend was. Maarten scoorde vanmiddag bij een 2-0 stand voor Herovina.


DFC-trainer Laurens Gerlich was ondanks het verlies na afloop dik tevreden.  ,,Deze nederlaag was niet verdiend. Ik ben zeer  tevreden over het vertoonde spel. We lieten goed combinatievoetbal zien. Het was eigenlijk een van de weinige keren tot nu toe dat de jongens dat wat ik vraag ook hebben gedaan. We waren voetballend veel beter dan Herovina. We creëerden veel kansen maar bij de afronding moet je gewoon een beetje geluk hebben. Zeker omdat er nogal wat spelers moeten terugkeren van vakantie ben ik zeer positief gestemd.¨


Basis DFC: Michael Peters, Daaf Stok, Davey Bommel, Marco van Woerkom, Dennis Suijkerbuijk, Delil Yildiz, Merijn van Groesen, Davut Sahan, Marlon Kramer, Robbie Korn, Maarten Zilverschoon. Wissels na rust: Danny Peters (d) en de A-junioren Marvin Hooplot, Ruben Schot en Michael Nieboer.


Bijzonderheden: Jeroen Kleinhuis en Marcel van Nes ontbraken wegens werkverplichtingen. Danny Peters stopte in de allerlaatste minuut een strafschop.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com