LAMBERT JANSSEN TROFEE: Wie wordt DFC´s Speler van het Jaar?

28 augustus 2007 2706x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LAMBERT JANSSEN TROFEE: Wie wordt DFC´s Speler van het Jaar?

Dit seizoen wordt voor het eerst een Speler-van-het-Jaar Verkiezing voor het eerste elftal van DFC gehouden. De winnaar van dit klassement komt aan het einde van het seizoen in het bezit van Lambert Janssen Wisseltrofee. Deze gloednieuwe prijs is tevens een eerbetoon aan Lambert Janssen (foto), de secretaris en oud-jeugdvoorzitter van DFC die begin dit jaar onverwacht op veel te jonge leeftijd overleed aan een hartstilstand.


Vanmiddag (zaterdag) in en tegen Leerdam (Sport) worden de eerste cijfers voor het klassement van speler van het jaar gegeven. De cijfers kunnen van 1 tot en met 10 variëren. Voorwaarde daarbij is dat een speler minimaal twintig minuten aan de wedstrijd heeft deelgenomen om voor een beoordeling in aanmerking te komen. Als laatste criterium voor de Lambert Janssen Trofee geldt dat een speler dit seizoen minimaal 20 van 26 wedstrijden voor het eerste elftal van DFC in actie is gekomen.


De spelers worden iedere week tijdens de competitiewedstrijd beoordeeld door een deskundige jury. Er is een viertal rapporteurs, te weten: (sport)journalist Peter de Roo, trainer Laurens Gerlich, Fred Eland (begeleidingscommissie) en DFC-prominent Kees Schriek. Eerstgenoemde is tevens voorzitter van de jury. Peter is al  vanaf zeer jonge leeftijd lid van DFC. Hij verzorgt al enkele decennia bij thuiswedstrijden van FC Dordrecht de spelerscijfers voor het blad Voetbal International.


Op onder meer de website van DFC kan iedereen zich van de laatste ontwikkelingen rondom de speler van het jaar op de hoogte houden.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com