Jarig DFC brengt eigen postzegel van 44 cent op de markt

15 augustus 2007 610x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jarig DFC brengt eigen postzegel van 44 cent op de markt

De (aanloop naar de) viering van het 125-jarig bestaan van DFC in 2008 wordt opgeluisterd met onder meer een heuse DFC-postzegel met een frankeerwaarde van 44 cent. Op de zegel prijkt het bekende DFC-torentje met de tekst D.F.C. 1883 2008.


De zegel kan op elke te verzenden brief worden geplakt. ,,We beginnen er mee op de post van de Vereniging Oud-DFC´´, aldus initiatiefnemer Kees de Ridder. Hij is penningmeester van Oud-DFC en tevens voorzitter van de Sociëteit Good-old DFC. Kees presenteerde tijdens de Oudejaarsavond een ingelijst velletje van tien DFC-postzegels en oogstte meteen volop lof en bewondering.


Een velletje van 10 postzegels met een totale frankeerwaarde van 4,40 euro kost vanwege het bijzondere karakter 7,50 euro. Filatelisten hebben al laten weten dat de jubileumzegel ´buitengewoon in de smaak valt´. Bij TNT Post kan iedereen sinds kort ´eigen´ postzegels op de markt brengen. Voor Kees de Ridder aanleiding meteen toe te slaan.


De postzegels kunnen per velletje van 10 stuks worden besteld bij Kees de Ridder, telefoonnummer 0181 320 357 of per e-mail kees.ridder@planet.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com