Handjevol C-junioren begint aan eerste training

3 augustus 2007 614x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Handjevol C-junioren begint aan eerste training

De C-junioren van DFC zijn vanavond begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op de eerste trainingsavond was slechts een handjevol spelers aanwezig. Het merendeel verblijft nog op vakantie, constateerden de nieuwe trainer Ruud Hendriks en zijn teamleiders.


Ruud Hendriks stond volgens eigen zeggen ´voor het eerst in drie, vier jaar´ weer als trainer binnen de lijnen. Eerder trainde hij diverse DFC-jeugdelftallen. Op maandag 27 augustus speelt C1 thuis een oefenwedstrijd tegen Dubbeldam C1. Zaterdag 1 september begint de ploeg aan de bekercompetitie met een uitwedstrijd tegen Streefkerk C1. De ´echte´ competitie begint voor DFC C1 op zaterdag 8 september met een uitwedstrijd bij SC Emma C1.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com