DFC zoekt medewerkers voor website, Clubnieuws en DFC Nieuws

28 augustus 2007 755x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC zoekt medewerkers voor website, Clubnieuws en DFC Nieuws

GEZOCHT


Het nieuwe seizoen belooft publicitair gezien een druk jaar te worden voor DFC. Op diverse fronten wordt hard gewerkt aan de (voorbereiding op) de viering van het 125-jarig bestaan in augustus 2008. Daarnaast zullen het DFC Nieuws en het Clubnieuws DFC gewoon verschijnen en krijgt ook de relatief enorm bekeken website van DFC de vereiste aandacht.


Om dit proces zo vlot mogelijk te doen verlopen en de huidige organisatie enigszins te ontlasten zijn we dringend op zoek naar:


Leden, sympathisanten die bijdragen willen leveren aan DFC Nieuws, Clubnieuws en of website dan wel op een andere wijze willen meewerken.


Voel je hier wat voor en of heb je ideeën, neem contact op met Fred van Dongen die portefeuillehouder PR is en als zodanig inhoudelijk verantwoordelijk is voor website, Clubnieuws en DFC Nieuws. Ook voor vragen over medewerking etc. kun je bij hem terecht: e-mail: fre.do@inter.nl.net


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com