DFC wint SC Emma Toernooi en is set wedstrijdballen rijker

11 augustus 2007 593x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC wint SC Emma Toernooi en is set wedstrijdballen rijker

DFC heeft vanmiddag het SC Emma-toernooi op het sportpark Reeweg gewonnen. Een combinatie die voornamelijk bestond uit spelers van wat vorig seizoen DFC 2 heette, versloeg Drechtstreek uit Papendrecht met 3-1. Op de eerste toernooi-ronde, afgelopen donderdagavond, had een andere DFC-combinatie TPO uit Moerdijk met 5-2 geklopt.


Het team (zie foto´s) dat tegen Drechtstreek aantrad, werd gecoacht door Johan Mol – Ton Lucas was teambegeleider. Laatstgenoemde pakte zodoende meteen zijn eerste  ´grote´prijs.  Drechtstreek nam na twintig minuten de leiding, maar DFC liet zich er niet door van de wijs brengen. De DFC-goals kwamen vanmiddag op naam van aanvoerder Erik Bouwens, Maarten Janssen (prachtige volley) en Maurice Kalis (slotminuut). DFC´s doelman Melvin Jongeneel verrichtte vooral na rust enkele knappe reddingen.


Na afloop mocht captain Erik Bouwens de hoofdprijs in ontvangst nemen: een flinke set wedstrijdballen. Uitslagen van het Van Leeuwen Glas Toernooi, zoals het evenement officieel heet, van vanmiddag: DFC – Drechtstreek 3-1, SC Emma (zat) – TPO 5-1. Uitslagen donderdag jl.: DFC – TPO 5-2, Drechtstreek – SC Emma 2-1.


Eindstand (aantal winstpunten plus gemaakte doelpunten): 1 DFC  14 punten (6 winstpunten + 8 goals), 2 SC Emma 9 (3+6), 3 Drechtstreek 7 (3+4), 4 TPO 3 (0+3).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com