DFC start oefencampagne met ruime winst op TPO (5-2)

9 augustus 2007 586x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC start oefencampagne met ruime winst op TPO (5-2)

DFC 1 begon gisteravond aan de oefencampagne met een ruime zege op TPO uit Moerdijk (5-2). Dat gebeurde op de openingsavond van het SC Emma-toernooi. In de andere toernooiwedstrijd versloeg Drechtstreek het zaterdagteam van SC Emma met 2-1. Beide ploegen zijn tegenstanders van DFC in de nieuwe competitie.


DFC-trainer Laurens Gerlich was na afloop positief over de prestatie van zijn manschappen, maar onthield zich van euforie. ,,Met zes nieuwe spelers in de ploeg blijft het natuurlijk wel een kwestie van aan elkaar gewennen¨.


Opvallendste man bij DFC was de van SC Amstelwijck afkomstige spits Maarten Zilverschoon die drie keer scoorde. In de beginfase liep het bij DFC allemaal stroef en moeizaam. Al na vijf minuten profiteerde TOP (0-1) dat vervolgens verzuimde uit te lopen naar een ruimere marge.


 Door toedoen van Maarten Zilverschoon leidde DFC uiteindelijk bij rust toch nog met 2-1. Na de hervatting leek TPO terug te komen in de wedstrijd (2-2) maar daarna stelde DFC via treffers van Maarten Zilverschoon, de teruggekeerde Davut Sahan en oud-RCD´er Marlon Kramer orde op zaken (5-2).


Basisopstelling DFC: Danny Peters, Dennis Suijkerbuijk, Daaf Stok, Marco van Woerkom, Delil Yildiz, Marcel van Nes, Merijn van Groesen, Robbie Korn, Marlon Kramer, Davut Sahan, Maarten Zilverschoon.


Wissels na rust: Michael Peters (d), Conan Vorster, Davey Bommel, Jeroen Kleinhuis.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com