DFC prominent aanwezig in sportbijlage Stem van Dordt

29 augustus 2007 1181x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC prominent aanwezig in sportbijlage Stem van Dordt

Dat de opening van het (amateur)voetbalseizoen nadert – zaterdag zijn de eerste competitiewedstrijden – kun je merken in de pers. Zo kwam De Stem van Dordt (oplage ruim 56.000 exemplaren) woensdag met een speciale bijlage De Aftrap.


DFC was ruim present in De Aftrap met een paginagroot verhaal met foto´s van trainer Laurens Gerlich en diens zoon en kabouter Levy. Enkele citaten uit het verhaal:


,,Binnen DFC  heerst weer volop vertrouwen in de toekomst na alle zorgelijke ontwikkelingen van de voorbije jaren die de leden in het voorjaar van 2006 deden besluiten het zondagvoetbal af te zweren en te kiezen voor een remake in de zaterdagsectie van de KNVB. ´De club is weer een club´ is een inmiddels weer veel gehoorde opmerking aan de Reeweg-Oost. De selectie is in elk geval stukken breder dan vorig seizoen toen men door kaarten en blessures de dug-out af en toe nauwelijks bemand kreeg.´´


,,Bestuurlijk heeft DFC het (technisch) kader een facelift gegeven. Zo is niemand minder dan Jo Brand (jawel, de ´jeugdbaas´ van onder meer PSV, AZ Vitesse) technisch adviseur. Brand is geboren in Dubbeldam en speelde in zijn jonge jaren betaald voetbal bij DFC.´´


Ook is in De Aftrap een advertentie te vinden waarin het DFC-bestuur  alle leden, sponsors  en sympathisanten een sportief, voorspoedig en gezond nieuw voetbalseizoen toewenst.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com