DFC 124 TOERNOOI (3): Dubbeldam houdt FC Dordt B lang van scoren af

15 augustus 2007 619x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 124 TOERNOOI (3): Dubbeldam houdt FC Dordt B lang van scoren af

Dubbeldam (zaterdag) en de Beloftes van FC Dordrecht bleken in de openingswedstrijd van het DFC 124 Toernooi lange tijd aan elkaar gewaagd. Dubbeldam verdedigde slim, waardoor FC Dordrecht nauwelijks reële kansen kreeg. Bovendien draaide het op papier sterkere FC Dordrecht in een te laag tempo. De ervaren Dubbeldam-doelman Marco van Wensen, tevens aanvoerder, kon zijn jonge ploeg zodoende steeds weer in de juiste positie brengen. Zodoende bleef het tot 85ste minuut doelpuntloos.


Pas toen lukte het Ramon Ouwehand een gat de slaan in de Dubbeldamse afweer (0-1). In de extra tijd gaf Ygit Mazloum de zege extra maar geflatteerde glans (0-2). Scheidsrechter Henk Tempelaar leidde rustig en bekwaam.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com