DFC 124 TOERNOOI (1): Oranje Wit op kop na eerste speelavond

14 augustus 2007 619x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 124 TOERNOOI (1): Oranje Wit op kop na eerste speelavond

De eerste speelronde  van het DFC 124 Toernooi heeft dinsdagavond overwinningen opgeleverd voor Oranje Wit en FC Dordrecht Beloftes (Jong FC Dordt).


Oranje Wit klopte in een pittig en spannend duel gastheer DFC met 2-3. De winnende goal viel vlak voor tijd. Dubbeldam wist tot vijf minuten voor tijd de Beloftes van FC Dordrecht van scoren af te houden.  Pas toen wist FC Dordt bressen te slaan in de goed georganiseerde Dubbeldam-verdediging (2-0).


De toernooistand na de eerste speelavond: 1 Oranje Wit 6 punten, 2 FC Dordrecht 5, 3 DFC 2, 4 Dubbeldam 0. De stand wordt opgemaakt aan de hand van gewone wedstrijdpunten plus het aantal gemaakte doelpunten met een maximum van 3. Oranje Wit won (3 winstpunten) en scoorde  drie keer (3 extra punten), wat dus een totaal oplevert van 6 punten.


Komende donderdag wordt de tweede en slotronde van DFC´s Verjaarstoernooi gehouden. Die dag bestaat DFC op de kop af 124 jaar. Het programma voor donderdagavond luidt:  Oranje Wit – Dubbeldam, aanvang 19.00 uur  (scheidsrechter Richard v.d. Rest) en DFC – FC Dordrecht Beloftes, aanvang 20.00 uur (scheidsrechter Harry van Meerkerk).


De toernooiwinaar ontvangt behalve een geldprijs ook de zogeheten Henny Verkerk Bokaal, genoemd naar een veel te vroeg overleden kaderlid van DFC. De bokaal wordt elk jaar uitgereikt door diens weduwe Truus.


Voor foto´s van de deelnemende teams klik op:

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com