DFC 124 (4): Ook Davut Sahan jarig – Pa en zoon Heijsman ´tegenover´ elkaar

17 augustus 2007 2106x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 124 (4): Ook Davut Sahan jarig – Pa en zoon Heijsman ´tegenover´ elkaar

DFC´s selectiespeler Davut Sahan was gisteren jarig. Hij werd 19. Davut is zodoende een buitenbeentje bij zijn club, omdat hij het enige lid is dat op de zelfde dag jarig is als zijn vereniging.


DFC werd gisteren 16 augustus wel een flink stuk ouder dan Davut. Om precies te zijn 105 jaren: 124.


Op verzoek van eindredacteur Fred van Dongen van DFC´s website nam Davut na afloop van de wedstrijd tegen Jong FC Dordrecht de cijfers 1 en 9 van het scorebord mee om zich te laten fotograferen voor de DFC-burcht, waar sinds gisteren staat vermeld dat DFC 124 jaar is.


DFC tegen Jong FC Dordrecht was overigens ook een bijzondere wedstrijd voor de bekende DFC-familie Heijsman. Vader Ad, die jarenlang DFC-preses was, is sinds enige jaren voorzitter van FC Dordrecht. Zoon Peter – ook bekend als ´Jensen´- stond in de basis van DFC. Reden voor pa en zoon om na afloop het duel gezamenlijk te evalueren in de DFC-bestuurskamer.


Het Verjaarsdagstoernooi DFC 124 werd overigens voor de derde achtereenvolgende keer gewonnen door een team van FC Dordrecht, dit jaar het hoogste jeugdteam. Dat leverde FC Dordt een geldprijs op plus een trofee, de Henk Verkerk Bokaal. Als toernooiwinnaar mocht de captain van FC Dordt na afloop namens de deelnemers de toernooicommissie bedanken voor de uitstekende organisatie. Die commissie sprak op haar beurt waardering en dank uit voor de vier toernooi-arbiters: Harry van Meerkerk, Richard van de Rest, Henk Tempelaar en diens broer Jan.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com