DFC 124 (3): Hattrick Dennis Nieuwveld helpt Oranje Wit niet aan zege

17 augustus 2007 984x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 124 (3): Hattrick Dennis Nieuwveld helpt Oranje Wit niet aan zege

Oranje Wit kwam gisteravond niet verder dan een gelijkspel (3-3) tegen het zondagteam van Dubbeldam. Aanvankelijk zou Oranje Wit aantreden tegen Dubbeldams zaterdagelftal dat afgelopen dinsdagavond maar net verloor van Jong FC Dordrecht.


Oranje Wit en Dubbeldam zaterdag treffen elkaar echter a.s. zaterdag voor de KNVB-beker. In overleg vaardigde Dubbeldam zodoende gisteravond zijn zondagteam af naar het DFC 124 Toernooi.


Bij Oranje Wit was Dennis Nieuwveld de gevierde man. Hij nam de hele productie van zijn ploeg voor zijn rekening – een hattrick dus. Dubbeldam scoorde twee maal vanaf de strafschopstip (Diederik Derksen en Sjoerd Boutens). Rob Kanters completeerde de Dubbeldamse productie.


Oranje Wit probeerde in de slotfase verwoed een vierde treffer op het bord te brengen om de toernooizege naar zich toe te trekken, maar Dubbeldam dat na rust beter ging draaien, stond dat niet toe. De wedstrijd werd geleid door scheidsrechter Richard van de Rest.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com