DFC 124 (2): DFC moet Jong FC Dordrecht na rust laten gaan

17 augustus 2007 585x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 124 (2): DFC moet Jong FC Dordrecht na rust laten gaan

DFC was gisteravond in de tweede wedstrijd van het eigen Verjaarstoernooi zoals verwacht een maatje te klein voor Jong FC Dordrecht. Bij rust had DFC de achterstand nog beperkt kunnen houden tot 0-1. Na de hervatting denderde FC Dordt over DFC heen om uiteindelijk met 0-5 te triomferen.


De zege leverde FC Dordrecht 6 winstpunten (3 voor de overwinning plus nog eens 3 vanwege het aantal doelpunten). De ploeg wist daardoor Oranje Wit dat tegen Dubbeldam niet verder kwam dan 3-3 van de toernooizege af te houden.


In de eerste helft kreeg DFC zowaar enkele mogelijkheden, maar bij de afronding ontbrak het bekende tikkeltje geluk. Jong FC Dordt domineerde conform verwachting en zorgde regelmatig voor spitsuur in de DFC-defensie. Reddingen van doelman Michael Peters plus het gedwongen weggeven van hoekschoppen beperkten de DFC-schade bij rust tot 0-1. Na de hervatting besefte Jong FC Dordt dat het snel naar 0-3 moest doorstoten om toernooiwinnaar te worden. De uitslag van het duel van concurrent Oranje Wit was toen immers al bekend. Die wedstrijd was een uur eerder begonnen. FC Dordt klaarde die klus binnen het kwartier en stootte uiteindelijk door naar 0-5.


De goals van toernooi-triomfator Jong FC Dordt kwamen op naam van Aiaydd Kaddour (3x), Martijn Damen en Inam Quiliyev. De wedstrijd werd geleid door scheidsrechter Harry van Meerkerk.


Basis DFC: Michael Peters, Davey Bommel, Daaf Stok, Marco van Woerkom, Jeroen Kleinhuis, Marcel van Nes, Maarten Janssen, Peter Heijsman, Arvind Ramesar, Dennis Raaymakers, Davut Sahan. Wissels: Danny Peters (d), Marlon Kramer, Delil Yildiz, Merijn van Groesen, Robbie Korn.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com