Deze week weer veel aandacht voor DFC in de regionale bladen

9 augustus 2007 568x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Deze week weer veel aandacht voor DFC in de regionale bladen

DFC is deze week weer volop present in de regionale bladen. De Stem van Dordt besteedt op pagina 3 ruim aandacht aan het Verjaardagstoernooi van DFC volgende week dinsdag en donderdag. Het blad meldde tevens dat DFC a.s. woensdag Oudejaarsavond viert. Donderdag 16 augustus bestaat DFC immers 124 jaar.


AD De Dordtenaar zette vanmorgen op z´n regionale sportpagina Frank Zwakhals, de trainer van DFC A1, centraal. In het interview, dat ook grotendeels gaat over Franks huidige club IFC waar hij een toonaangevende rol speelt in de verdediging, toont Frank zich best tevreden over de huidige A1-selectie van DFC. ,,Voetballen hoef ik die jongens niet te leren, ze moeten vooral slimmer en tactisch sterker worden. Daarbij kan ik putten uit mijn ervaringen van de voorbije seizoenen. Het trainerschap bevalt me prima¨.


Zie ook verder op deze site: Eerste training A-jeugd DFC zit erop – veel junioren nog op vakantie.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com