Bladen besteedden veel aandacht aan viering verjaardag DFC

17 augustus 2007 605x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Bladen besteedden veel aandacht aan viering verjaardag DFC

De 124ste verjaardag van DFC is deze week niet onopgemerkt voorbijgegaan in de regionale pers. AD De Dordtenaar was op beide speeldagen van het Verjaarstoernooi DFC 124 present; de eerste avond met verslaggever en fotograaf – op de slotavond alleen met een sportverslaggever.


Weekblad Dordt Centraal  besteedde ´voorgalmend´ aandacht aan DFC 124 en de Oudejaarsavond die voorafging aan DFC´s verjaardag op donderdag.


De Stem van Dordt besteedde in de fraaie tabloid-editie van vandaag op twee fronten aandacht aan DFC´s 124ste verjaardag. De Oudejaarsavond was voor De Stem van Dordt aanleiding voor een stevig verhaal met foto. In het blad staat ook een stuk over de bijzondere postzegel (frankeerwaarde 44 eurocent) die DFC in de aanloop naar de viering van het 125-jarig bestaan in augustus 2008 de komende weken op de markt brengt.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com