Sabit Kayhan maakte kennis met nieuw Turks jeugdtalent van Feyenoord

29 juli 2007 930x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sabit Kayhan maakte kennis met nieuw Turks jeugdtalent van Feyenoord

DFC´s jeugdspeler Sabit Kayhan was vanmorgen speciale gast bij Feyenoord. Sabit, speler van DFC A1, ontmoette er een bekende: Nuri Sahin, het Turkse jeugdtalent dat komend seizoen voor Feyenoord speelt. Voor Sabit (17) leverde het ´Turkse onderonsje´ ook nog een  kennismaking op met andere Feyenoord-vedetten. Dat was mooi meegenomen.


Sabit overtroefde met zijn aanwezigheid tal van prominente DFC´ers zoals zijn oud-leider Rens Vuik en steunpilaren Pleun van Gelderen jr.  en Martin van Wijngaarden. Zij zijn allemaal fanatiek Feyenoord-fan, maar hebben naar verluid nog niet mogen kennismaken met Feyenoords nieuwste aanwinst.


Het grote Turkse talent Nuri Sahin wordt voor een jaar gehuurd van Borussia Dortmund.  Hij wordt in Duitsland en in zijn vaderland Turkije gezien als een groot talent; ook Chelsea had al eerder interesse in zijn kwaliteiten. De achttienjarige middenvelder heeft op zijn jonge leeftijd al tien interlands op zijn naam staan. En hij heeft sinds 2005 op het hoogste niveau meegespeeld met Dortmund. Bij Feyenoord is hij herenigd met zijn oud-trainer Bert van Marwijk.


DFC´s Sabit in een e-mailtje aan de in Ierland verblijvende eindredacteur Fred van Dongen van DFC´s  website: ,,Ik ben al lang een Nuri Sahin-fan. Vandaar¨. Voor foto´s van Sabits bijzondere Feyenoord-dag:

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com