Pleun van Gelderen sr. is vrijdag weer helemaal thuis

11 juli 2007 1005x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Pleun van Gelderen sr. is vrijdag weer helemaal thuis

Pleun van Gelderen sr. (72 – foto) keert komende vrijdag terug naar huis. In het voorjaar werd hij getroffen door een beroerte. Dat leidde er toe dat hij werd opgenomen in het Verpleeghuis Crabbehoff in Dordrecht. De revalidatie verliep daar zo uitstekend dat hij vrijdag z´n congé krijgt en definitief naar huis mag. Dat is twee maanden eerder dan voorzien.


Pleun heeft dat te danken aan wat het verpleegkundig personeel noemt ´zijn inzet en wilskracht tijdens de therapie´. In  het verpleeghuis onderging Pleun elke ochtend een uur lang bewegingstherapie. Dat verliep zo voorspoedig dat hij de afgelopen weken al diverse keren voor een dagje of een weekend naar huis mocht.


Pleun is al jaren een belangrijke vaste waarde in het team dat het Clubnieuws DFC (magazine) klaarstoomt voor verzending naar de leden. Ook werkte hij jaren mee aan de verspreiding van het ´papieren´ DFC Nieuws. Begin mei ontving hij in het verpleeghuis uit handen van eindredacteur Fred van Dongen drie speciale exemplaren van het DFC Nieuws, waarin kleurenfoto’s prijkten van Pleuns kleinzoon Bram. Die was eind april Pupil van de Week.


Pleun sr. wil langs deze weg iedereen die hem met kaarten, bezoekjes, bloemen etc. een hart onder de riem stak tijdens zijn herstel bedanken voor de als zeer warm en prettig ervaren belangstelling. Hij is vanaf komende vrijdag dus weer thuis te bereiken: Planetenlaan 120, 3318 JL Dordrecht, tel.nr. 078 8441547.


Pleun, namens de website en heel DFC: Welkom thuis!


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com