JUNIOREN: DFC A1 start competitie thuis tegen Pelikaan

19 juli 2007 863x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JUNIOREN: DFC A1 start competitie thuis tegen Pelikaan

DFC A1 begint op zaterdag 1 september de nieuwe competitie met een thuiswedstrijd tegen Pelikaan A1, dat vorig seizoen kampioen werd in de eerste klas. DFC wist zich vorig seizoen net te handhaven in de hoofdklasse.


Het programma van de eerste speelronde van de Hoofdklasse B  A-jeugd ziet er als volgt uit: DFC A1 – Pelikaan A1, Dongen – Oranje Wit, RKTVV Tilburg – VVGZ, RKDVC Drunen – Wieldrecht, Oosterhout – Theole Tiel, SAB Breda – Uno  Animo Loon op Zand.


Speelronde 2 (8 september): Theole – DFC, VVGZ – Dongen, Wieldrecht – RKTVV, Pelikaan – RKDVC, Uno Animo – Oosterhout, Oranje Wit – SAB.


Verdere programma DFC A1 eerste competitiehelft: 15 sept. DFC – Uno Animo, 22 sept. SAB – DFC, 29 sept. DFC – Oosterhout, 6 okt. Oranje Wit – DFC, 13 okt. RKDVC – DFC, 27 okt. DFC – RKTVV, 3 nov. Dongen – DFC, 10 nov. DFC – VVGZ en 17 nov. Wieldrecht – DFC.


–          De C1-junioren van DFC spelen op wedstrijddag 1 thuis tegen Kozakken Boys C2 uit Werkendam. Speelronde 2 vermeldt de wedstrijd SC Emma C1 – DFC C1.


Dit alles onder voorbehoud. Zie ook  www.knvb.nl/zuid1


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com