Duo Evers – Leendertse begroet 24 selectiespelers op eerste trainingsavond

31 juli 2007 1830x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Duo Evers – Leendertse begroet 24 selectiespelers op eerste trainingsavond

De aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen is begonnen. De selectie van DFC trainde gisteravond voor het eerst. Precies 24 selectiespelers waren present, diverse anderen verblijven nog op vakantie. Technisch coördinator Arie Evers leidde de training, geassisteerd door Geug Leendertse. Beiden hebben jarenlang diverse DFC-teams getraind en begeleid. Ze vervingen op de eerste sessie hoofdtrainer Laurens Gerlich die met vrouw en kinderen nog op vakantie is in Limburg. Verwacht wordt dat Gerlich er komende zaterdag op de speciale trainingsdag weer bij is.


Na een inleidend praatje bekeken Evers en Leendertse via diverse onderdelen  de nazomerse conditie van de spelers . Verzorger Hans van de Berg, ook present op de eerste trainingssessie, kreeg het gelukkig na afloop niet al te druk. Donderdagavond wordt er opnieuw vanaf half acht getraind onder aanvoering van het geroutineerde duo Evers – Leendertse. Zaterdag om elf uur start de speciale Trainingsdag met onder meer een spelerslunch.


Volgende week donderdag 9 augustus begint DFC aan de officiële oefencampagne. Om kwart voor zeven wordt die avond aangetreden op het Sportpark Reeweg in het kader van het SC Emma Toernooi. Tegenstander is volgens Arie Evers een West-Brabantse club met de opvallende naam TPO (Tussen Puinhopen Opgericht). De naam verwijst naar  de heropbouw van Nederland na de Tweede Wereldoorlog. Zaterdag 11 augustus speelt een DFC-combinatie op het zelfde toernooi tegen ´s-Gravendeel 2 aanvang half drie. Gelijktijdig oefent  een andere DFC-combinatie aan bij derdeklasser Herovina.


De week er op volgt het DFC 124 Toernooi met als tegenstanders Oranje Wit (dinsdag 14 augustus, aanvang acht uur) en FC Dordrecht Beloftes (donderdag 16 augustus, eveneens om 20.00 uur). De eerste wedstrijd in de groepsfase van de KNVB-beker staat voor zaterdag 18 augustus op het programma, tegenstander is Heerjansdam 2. De officiële competitie begint zaterdag 1 september met een uitwedstrijd tegen Leerdam Sport´55.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com