Don Fredo komt in Schotland Ajax en Barcelona tegen…

24 juli 2007 1958x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Don Fredo komt in Schotland Ajax en Barcelona tegen…

De meeste bezoekers van deze website kennen dat moment, dat gevoel natuurlijk ook. Voetbal beheerst het dagelijks leven. Waar je op bent, hoe verwoed je ook tracht er even aan te ontsnappen. Dat constateerde de in DFC-kringen bekende Don Fredo die deze week voor een stevige week ´effe helemaal eruit´ in Schotland en Ierland verblijft.


In een voorlopig droog en ook zonnig Schotland, terwijl in enkele streken van Engeland en Wales de noodtoestand is uitgeroepen. Als gevolg van dagenlange, onophoudelijk zware regenval meters hebben uit hun oevers getreden rivieren die dorpen en steden aan hun stroomgebied toegevoegd met alle nare menselijke gevolgen vandien.


,,Tijdens een uitstapje naar Edinburgh besloot ik de gratis Britse Metro te pakken en de sportpagina’s te bekijken. Wat zie ik? Ajax en Barcelona vertoeven in mijn directe nabijheid. De komende dagen spelen ze oefenwedstrijden in Schotland. Ajax dinsdagavond tegen Rangers en zaterdag tegen Falkirk – Barcelona oefent donderdag bij Dundee Utd en zaterdag bij Hearts in de Schotse hoofdstad Edinburgh. Vandaar natuurlijk dat ik mijn hotel in Glasgow heel veel Spaans hoor praten en op straat veel Nederlanders tegen kom.`


,,Ogenschijnlijk verrassend die aanwezigheid van twee Europese grote namen hier. Aan de andere kant staan beide clubs structureel borg voor kwalitatief hoogstand, attractief voetbal. Dat spreekt kennelijk ook de Schotten enorm aan. Of ik een wedstrijd van beide ga bekijken? Ik weet het nog niet. Hoewel, de verleiding is wel erg groot. Het wordt kiezen tussen het Monster van Loch Ness of Ajax dan wel Barcelona¨.


Wordt vervolgd.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com