DFC 1 reist op eerste competitiedag naar Leerdam Sport´55

19 juli 2007 2469x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 reist op eerste competitiedag naar Leerdam Sport´55

DFC opent de nieuwe competitie op zaterdag 1 september uit tegen Leerdam Sport´55 in Leerdam. Een week later wordt thuis aangetreden tegen HSSC´61 uit Hei-en Boeicop. De grote stadsderby tegen SC Emma (het vroegere SC Reeland) staat  aangegeven als wedstrijd 13. Dat betekent volgens de speeldagenkalender van de KNVB dat beide teams elkaar pas op 8 december ontmoeten. DFC speelt dan thuis.


Een en ander blijkt uit het speelschema voor het nieuwe seizoen, dat de KNVB district Zuid 1 vanavond bekend heeft gemaakt. Het officiële programma op de openingsdag (1 september) van de competitie in de vierde klasse C van het zaterdagvoetbal ziet er als volgt uit: Leerdam Sport – DFC, Arkel – Drechtstreek, Asperen – SVS Spijk, HSSC – Streefkerk, SC Emma- Lekvogels, Noordeloos – SVW Gorcum en Unitas – Groot Ammers.


Speelronde 2 (8 september): DFC – HSSC, SVS – Arkel, Streefkerk – Asperen, Lekvogels – Leerdam Sport, SVW – Emma, Groot Ammers – Noordeloos en Drechtstreek – Unitas.


Het verdere programma van DFC in de eerste competitiehelft luidt: 15 sept. Asperen – DFC, 22 sept. DFC – Arkel, 29 sept. SVS – DFC, 6 okt. DFC – Streefkerk, 13 okt. DFC – Drechtstreek, 27 okt. Lekvogels – DFC, 3 nov. DFC – SVW, 10 nov. Groot Ammers – DFC, 17 nov. DFC – Unitas, 1 dec. Noordeloos – DFC, 8 dec. DFC – SC Emma.


Dit alles onder voorbehoud.  Zie ook www.knvb.nl/zuid1


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com