DFC´ers in de ban van het nieuwe Feyenoord

15 juli 2007 2027x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC´ers in de ban van het nieuwe Feyenoord

Feyenoord blijft een club die veel DFC´ers nauw aan het hart ligt. Gezien de trainingsshirts van diverse spelers is het echter (nog) niet  favoriete club nummer één onder de DFC-leden.


Een uitgesproken fan van de club uit Rotterdam-Zuid die de voorbije weken enkele verrassende aankopen deed, is archivaris Arie Heijstek. Met zijn drie kleinzonen bezocht hij vorige week de training van Feyenoord.  Het ´DFC-gezelschap´ mocht spontaan kennismaken én op de foto met trainer Bert van Marwijk en de nieuwe spits (een gouden aankoop, vinden velen) Roy Makaay.


Arie Heijstek is drukdoende met de vervaardiging van het jubileumboek dat volgend jaar verschijnt ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van DFC. Onlangs verzocht hij via de website van DFC en het weekblad De Stem van Dordt  of er onder voetballiefhebbers nog  bijzonder of onbekend historisch fotomateriaal van DFC aanwezig is en of men dat (tijdelijk) zou willen afstaan.  ,,Het stukje in de Stem van Dordt heeft al een belangrijke reactie opgeleverd´´, aldus Arie. ,, Ongeveer 60 stuks oude DFC persfoto’s uit 1954 bij een voormalig DFC-lid.  Dat is de moeite waard!´´.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com