Brazilië wint Copa America; meeste deelnemers enquête DFC zaten er naast

16 juli 2007 635x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Brazilië wint Copa America; meeste deelnemers enquête DFC zaten er naast

Brazilië heeft afgelopen nacht in Venezuela de Copa America gewonnen door in de finale aartsrivaal Argentinië met 3-0 te verslaan. Dat was voor de meeste deelnemers aan de vorige enquête op de website van DFC kennelijk een heel grote verrassing. Argentinië had immers zijn eerste vijf toernooi-wedstrijden steeds riant gewonnen.


Voor de Brazilianen scoorden Julio Baptista (Het Beest), Roberto Ayala (eigen goal) en Daniel Alves. Het was de zevende keer dat Brazilië de Copa America won. In de vorige editie hadden de Brazilianen de Argentijnen ook al in de eindstrijd geklopt.


Sinds afgelopen donderdag bekend was wie de finalisten waren luidde de enquête-stelling op deze website: De finale om de Copa America gaat zondagavond a.s. net als in 2004 tussen Argentinië (3-0 zege op Mexico in halve finale) en Brazilië (w.n.s. van Uruguay na 2-2 eindstand). In 2004 klopten de Brazilianen Argentinië na strafschoppen. Wat wordt het zondagavond?


De uitslag (aantal uitgebracht stemmen 38):


76,3 procent: Argentinië wint


23,7 procent: Brazilië wint.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com