Bekende reisleider op toeristische bus in Edinburgh

26 juli 2007 754x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Bekende reisleider op toeristische bus in Edinburgh

Schotse voetballiefhebbers hebben deze week Don Fredo fotografisch ´betrapt´ in Edinburgh. De bekende DFC-er  verkocht kaartjes en was gids op een van de toeristische bussen in de Schotse hoofdstad Edinburgh. Hij verzorgde er met chauffeur een zg. Majestic Tour, een busreis langs Koninklijke oorden in Edinburgh zoals het Koninklijke jacht de Britannia.


Dat een Schot hem ontmaskerde was een verrassing; eerder zou je dat hebben verwacht van aanhangers van de bekende clubs Ajax en Barcelona die deze week in Schotland vertoeven om hun favorieten aan te moedigen tijdens enkele oefenduels . ,,DFC heeft me al zoveel geld gekost dat ik nu ben gedwongen enkele keren op een toeristische cabrio-bus te werken. Anders zit een terugreis naar Nederland er voorlopig niet in¨. Nederlandse en Catalaanse voetbalfans waren in elk geval enthousiast.


De foto´s zijn gemaakt door de Schotse paparazzi Ian MacLothian.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com