Avondje Baloe Beer versterkt de ambities van DFC 2

11 juli 2007 751x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Avondje Baloe Beer versterkt de ambities van DFC 2

DFC 2 beleefde afgelopen zaterdagavond een gezellig uitje in eetcafé Baloe Beer aan het Scheffersplein in hartje Dordrecht.


Baloe bestaat al dik vijf jaar en is onderdeel van de bekende Beren-keten van eetcafés. Alle vestigingen hebben een berennaam gekregen. Baloe staat voor de gezellige dikke beer, die onderuitgezakt tegen een boomstam leunt. En bere-gezellig was het zaterdagavond. Zo bleek verzorger Mark Noorlander gezien zijn optreden volledig hersteld van een recente operatie. Dat blijkt ook uit bijgaande foto´s van het uitje, gemaakt door speler Wessel Sleeking.


Het tweede is overigens niet van plan in het nieuwe seizoen uit te rusten tegen een boomstam. De verwachtingen zijn hoog gespannen, meldt de website van dit team. Uit een recente site-poll  bleek dat zo’n 95 procent van de bezoekers denkt dat het tweede komend seizoen in de top-5 zal eindigen. De helft hiervan geeft DFC 2 zelfs een grote kans op het kampioenschap.


http://www.dfc-2.startbewijs.nl/


http://www.beren.nl/

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com