Arie Heijstek op zoek naar onbekende historische beelden voor jubileumboek

6 juli 2007 795x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Arie Heijstek op zoek naar onbekende historische beelden voor jubileumboek

Op 16 augustus 2008 bestaat DFC 125 jaar. Dat wordt onder meer herdacht en gevierd met een jubileumboek, waarin met woord en beeld de geschiedenis van de oudste club van het district Zuid I van de KNVB wordt beschreven.


Gedacht wordt onder meer leden en oud-leden te laten verhalen over hun belevenissen in het rood en wit. Beeld is daarbij in deze tijd onontbeerlijk. Mensen die in het bezit zijn van beeldmateriaal uit de rijke geschiedenis van DFC en dit beschikbaar willen stellen voor het boekwerk, wordt  verzocht contact op te nemen met één van de auteurs.  Dat is in dit geval archivaris Arie Heijstek (foto). ,,Foto’s worden eventueel opgehaald en na scanning binnen 2 dagen teruggestuurd`, aldus Arie. Hij is te bereiken op:


tel.nr. 0653164437 of  e-mail: apheijstek@home.nl


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com