ARIE´S OUDE DOOS: De opening van de accommodatie Krommedijk in 1948

26 juli 2007 2221x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ARIE´S OUDE DOOS: De opening van de accommodatie Krommedijk in 1948

Archivaris Arie Heijstek bezorgde voor de Oude Doos van de maand juli op de website van DFC enige leuke foto’s van de ingebruikneming van de DFC-accommodatie  aan de Krommedijk in augustus 1948. Tegenwoordig staat op die plek het stadion van FC Dordrecht.


,,Rondom de DFC-velden was alles nog vrije natuur.1948, toen was geluk nog heel gewoon Fred!¨, aldus Arie tegen website-eindredacteur Fred van Dongen.


Arie vervolgt: ,,Voorzitter Koos Hoefnagel sprak een ieder toe. Later speelde DFC zijn eerste wedstrijd op de Krommedijk tegen een Tsjechische ploeg – Viktoria – en verloor met 1-2. De aftrap werd verricht door de toenmalige archivaris, Vader Sim van der Kloet!¨

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com